Loomancoaching

Consultant M/38

Gepubliceerd: 28 februari 2024

“Ik wil weer lekker in mijn vel zitten. Ik voel nu druk, ook fysiek. Ik ben er achter gekomen dat er taken zijn die niet bij mij passen. Ik voel me verantwoordelijk daarvoor maar weet niet hoe ik er boven moet gaan staan. Teveel tegelijk en uiteindelijk voor mijn gevoel te weinig realiseren.

Manager Learning & Development M/50

Gepubliceerd: 10 juni 2023

De coaching heeft mij geleerd om dichter bij mijzelf te blijven en daarbij in bepaalde cruciale situaties, op een rustige en weloverwogen wijze ratio en emotie tegen elkaar af te wegen. Los van de impulsiviteit en de ‘eeuwige’ dienstbaarheid. Tineke is professioneel en zakelijk in haar benadering. Niets zweverigs!

Quality manager V/38

Gepubliceerd: 31 januari 2023

“Ik wilde coaching op mijn management development en mijn eigen SWOT maken”

De coaching heeft mij boven verwachting veel meer opgeleverd:
“De confronterende stijl van vragen stellen gevoegd bij een zekere 'level-headedness/doe maar normaal doe je al gek genoeg' werkte goed. Coachingstraject (leidt) heeft geleid tot een positieve verandering in houding ten opzichte van werk, prive en toekomst.”

 

Project manager V/44

Gepubliceerd: 31 januari 2023

“ Ik moest iets met mezelf, ik draaide rond en ik kan zoveel maar door eigen gedrag/denken, ben ik niet in staat mezelf te “verkopen” zoals ik dat zou willen. Ik zocht een betere balans privé en werk. Ik wilde werken aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen en zicht krijgen op mijn argwaan en dit ombuigen naar leerpunten. De coaching heeft mij het volgende opgeleverd: Ik heb geleerd op een andere manier naar mezelf te kijken, de juiste manier, het wiel omgooien en vooral de overtuiging die ik heb over mijzelf, is iets wat met oefenen en bewustwording gaat komen, soms is het er al, maar neiging tot vervallen in oude ‘ me’ heb ik. Het herkennen nu van valkuilen helpt me vooruit te komen."

 

Beleidsmedewerker M/40

Gepubliceerd: 02 januari 2023
De coaching heeft mij het volgende opgeleverd:

- Persoonlijke verrijking van inzicht in innerlijk, motieven en drijfveren

- Meer uitgaan van mijn eigen kracht- Balans gevonden (meer mezelf zijn, geen rol meer spelen)

- Meer relativeren van problemen waar ik tegen aanloop (loslaten)

- Ieder bekijkt de wereld vanuit zijn / haar eigen perspectief ( stop met projecteren)

- Niet teveel op uitvoerend niveau blijven hangen (delegeren)

- Zaken op meta-niveau bekijken (relativeren)

Het waren niet zozeer de opdrachten als wel de (soms zeer intensieve en persoonlijke) gesprekken die mij hielpen de juiste richting te kiezen.Tineke is professioneel, betrokken, vertrouwelijke gesprekken, juiste link met praktijkvoorbeelden en gewoon een erg prettig mens!

Manager Agile Transition V/42

Gepubliceerd: 12 december 2022

Ik kon soms te afwachtend zijn en kreeg daar stress van. Ik wist niet zo goed wat mij weerhield, angst of zelfvertrouwen? Ik was toe aan een volgende stap; Specialiseren of leidinggeven? Ik deed veel op wilskracht, bewijzen en doorzettingsvermogen. Hierdoor is een disbalans ontstaan in relativering en stelligheid.  Tineke was zowel ondersteunend als confronterend. Samen met haar tools ontwikkeld om effectiever in mijn werk te staan.Ik heb meer van Tineke in 5 sessies geleerd dan talloze trainingen.  Ze is uitermate kundig en hele fijne sparringspartner. Veel kunnen leren en... ook toepasbaar in prive-leven.

Manager Operations M/47

Gepubliceerd: 26 oktober 2022

Ik had vooraf niet verwacht, dat dit zoveel voor mij zou betekenen.Ik heb in de coaching beter geleerd wie ik ben, en hoe ik over kom. Dit helpt mij enorm in mijn dagelijks functioneren. Maar ook prive helpt mij dit. Ik ben meer bewust van mijn eigen handelen, en ben steeds beter in staat om dit aan te passen vooral in mijn leidinggeven. Ook ben ik meer bewust waar mijn sterke kanten liggen, en ben hierdoor minder onzeker in bepaalde situaties. Het coachen gebeurde op een deskundige, prettige en ontspannen manier. Ik zal Tineke zeker aanraden. 

HR manager V/36

Gepubliceerd: 28 augustus 2022

Ik heb een super baan. Er waren echter steeds meer weken dat mijn balans in mijn werk niet goed was. Ik wilde in de coaching werken aan mijn overtuigingskracht en dat ik meer de lead durfde te nemen. Ik ben gevoelig voor dominantie. Ik wil me krachtiger voelen en me niet teveel persoonlijk dingen aantrekken.
Na 6 sessies in de afgelopen 7 maanden: Ik heb nu een betere energie, balans, overzicht, gevoel van eigenaarschap. Bij het maken van afspraken op mn werk ben ik meer concreet en expliciet geworden en ik benader zaken met mijn interne klanten meer als een externe. Ik heb geleerd dat ik meer verantwoordelijkheid kan dragen, ik moet vertrouwen krijgen en tijd om te sparren.De combinatie van Tineke haar persoonlijkheid, werkervaring en intelligentie maakt dat ze iemand goed inzicht kan geven in eigen gedrag en kan helpen op een effectieve manier resultaten te boeken.

Milieu inspecteur M/41

Gepubliceerd: 23 februari 2021

Ik merk zelf, maar krijg ook van andere te horen, dat ik in het afgelopen jaar onbewust bekwamer ben geworden. Dit vooral op het gebied van minder veeleisendheid, meer geduld (zaken en mensen hebben nu eenmaal vaak meer tijd nodig dan mijn eigen natuur mij ingeeft) en daardoor ‘relaxter’ opstellen. Het blijft iets om aan te werken (het kan altijd beter), maar ik heb nu wel de juiste inzichten hiervoor opgedaan.

Psychiater V/41

Gepubliceerd: 28 januari 2021

Ik overzie mijn werksituatie beter en heb keuzes gemaakt. Ik ben duidelijker gaan communiceren en me meer gaan profileren. Ik sloot mijzelf buiten. Tineke is voor mij een rolmodel. Ze is een vrouw die haar werk serieus neemt en met plezier doet. Ze zegt op respectvolle wijze waar het op staat, draait niet om de hete brei heen. Ze is niet te voorzichtig, maar wel zorgvuldig.

Projectcoordinator V/31

Gepubliceerd: 30 oktober 2020

De werkdruk lag voor mij regelmatig te hoog. De hoge verwachting die de klant stelt drukt op mij. Ik trek mij dit persoonlijk aan. Door onduidelijkheid over de verwachtingen, uit de klant zijn ongenoegen bij mij en ik ga steeds harder rennen om hem tevreden te houden. Dit levert veel stress op.

Marketing- Brandmanager V/42

Gepubliceerd: 06 oktober 2020

Ik heb jaren zelfstandig gewerkt. Nu weer in loondienst loop ik aan tegen het feit dat ondernemerschap, zelfstandigheid en vrijheid botsen in de " afhankelijke" samenwerking. Ik sla lam en ben niet meer constructief.

Recruiter-projectmanager V/32

Gepubliceerd: 24 februari 2020

Ik heb een enorme steun ervaren tijdens een hele zware periode/burn-out. Door op een warme, persoonlijke en zeer professionele manier onderwerpen aan te snijden, heb ik ontzettend veel geleerd. Ik heb mezelf 'kritische' vragen durven te stellen. Met behulp van theorie en concrete voorbeelden en tips heb ik iedere sessie 'eye-openers' gehad en ging ik vol energie naar huis. Na de laatste sessie heb ik de energie langdurig terug. Ik heb er weer zin in, voel de energie weer!

Business developer M/48

Gepubliceerd: 24 februari 2020

Ik remde mijzelf in mijn ontwikkeling en groei door twijfel en denken in bezwaren en onzekerheid. De coaching heeft mij veel gegeven: vertrouwen in mijzelf dat ik in staat ben om situaties te veranderen, inzicht in mijn handelen en in de manier waarop ik in het leven sta.

Hoofd Beleidsstrategie V/49

Gepubliceerd: 09 september 2019

Ik wilde sterk zijn en het lukte niet meer. Ik kon niet meer een verbinding leggen tussen mijn authenticiteit en mijn ambitie. Ik wilde weer effectief kunnen functioneren en mijzelf blijven ontwikkelen.

Intervisie coaching

Gepubliceerd: 03 december 2018

Tineke weet goed de kern te formuleren, no nonsense. Ze is sterk in de analyse, zonder therpaeutisch te worden. Goed met professionals en senior management.

Ze zorgt en bewaakt, als een goed luisterende procesbegeleider, dat je van elkaar leert.

Waar ik aanvakelijk dacht" is dit wel echt nodig," is dit traject zeker nuttig en nodig geweest.

Ze weet goed een beeld terug te geven wat jouw functionele en disfunctionele apsecten in handelen zijn en waar je ontwikkeling ligt.

Flexibel en altijd ruimte voor tussendoor contact.

Terugkijkend kwam ik er achter dat sommige aspecten daadwerkelijk verbeterd zijn en andere gewoon bij mij horen. Interessante conclusie vond ik.

Tineke is iemand bij wie ik me snel op mijn gemak voelde. Ze zorgt er voor dat je samen en vaak wetenschappelijk onderbouwd, tot een nieuw inzicht komt.

Ik heb er veel aan gehad. Alhoevel in de eerste paar sessies had ik niet per se het gevoel dat ik verder kwam. Misschien omdat ik zo resutlaatgericht ben. In retrospectief veranderd er dan toch iets.