logo loomancoaching.nl

Marketing- Brandmanager V/42

Ik heb jaren zelfstandig gewerkt. Nu weer in loondienst loop ik aan tegen het feit dat ondernemerschap, zelfstandigheid en vrijheid botsen in de " afhankelijke" samenwerking. Ik sla lam en ben niet meer constructief. Of er ontstaat irritatie en uit ik mij te kritisch. De coaching is voor mij helder en zeer toepasbaar geweest. De 'to the point' wijze van de coaching passen mij goed. Het heeft me veel inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en gewoontes. Het heeft de samenwerking verbeterd. Wel confronterend, verbazingwekkend, soms al bekend, sommige vlakken nog onbekend. Ik vond het een verademing om met Tineke te werken. Voor mij de goede balans tussen een praktische aanpak en een meer emotionele, persoonlijke benadering. Een zeer professionele coaching met een persoonlijke touch!

Senior international recruiter V/42

Ik ben met nu veel bewuster van ingesleten patronen ( controlling/ overachievement) en een aantal overtuigingen, die niet altijd functioneel zijn. Ik probeer nu aannames te vermijden en verwachtingen te toetsen

Tineke heeft een fijne persoonlijkheid die op een prettige manier met pragmatische oplossingen komt. Ze voelt mee en is confronterend op een constructieve manier. Er zit een helder stappenplan achter haar aanpak dat zorgt voor concrete resultaten.

Ik heb op een prettige manier inzicht in een aantal zaken gekregen die bij kunnen bijdragen aan het creëren van meer rust, een beter balans en een aantal kwaliteiten waarop ik meer moet gaan vertrouwen. Het benoemen van mijn sterktes en hoe zich dit precies vertaalt in taken en verantwoordelijkheden en een rol die goed bij mij past, bleef vrij algemeen. Dit zal voor mij deel uit maken van mijn verdere ontwikkel proces.

IT analyst M/41

Ik heb aan de hand van deze coaching geleerd meer vertrouwen te hebben in mijn eigen kunnen & capaciteiten en me niet meer zo snel als ondergeschikt op te stellen. Dit is gebeurd door beter te begrijpen en in te zien waarom ik dit gedrag vertoon.

Lees meer...

Business development directeur V/40

In de coaching hebben we veel praktijkvoorbeelden besproken van mijn sturende management stijl en daarbij uitgebreid geanalyseerd wat de impact van mijn uitgangspunten en handelen was. Daarbij gaf Tineke mij inzicht en veel handige tips & tricks, waarbij het het eenvoudig werd om het in de praktijk te implementeren.

Door de coaching ben ik nog bewuster geworden van de consequenties van mijn sturende aanpak. Ik heb ervaren dat ik beter functioneer wanneer ik meer afstand neem, aangezien ik dan meer rust heb en beter richting kan geven.

Daarnaast weet ik nu nog beter wat mijn sterke en verbeterpunten zijn, waardoor ik gerichter de zoektocht naar een nieuwe functie kan voortzetten.