logo loomancoaching.nl

Facilitair manager V/40

Ik wist niet zo goed wat ik van een coach zou kunnen verwachten maar al na het eerste gesprek wist ik dat de confrontatie mij verder zou helpen. Ik had het nodig dat iemand tegen mij zei dat ik mijzelf tegensprak en zo mijn overtuigingen in stand wist te houden. Tineke is duidelijk, zakelijk en zeer betrokken. Ik wilde leren keuzes te maken zonder onzekerheid.

Lees meer...

Lijnmanager/ V 38

 

 

Ik had een te lage dunk van mijzelf en wilde meer tevreden zijn met wie ik ben en wat ik doe. Ik heb een sterke behoefte aan erkenning. Ik wil alles erg goed doen, perfectionistisch. Ik kan moeilijk loslaten en daardoor minder genieten.”

Lees meer...

Marketing Director V/ 33

“ Ik had behoefte aan reflectie en een kritische kijk op mijn overtuigingen zodat ik beter kan focussen en keuzes kan maken. Ik heb een boeiende verantwoordelijke functie en wil daarin beter leren delegeren en meer vertrouwen op mijzelf zodat ik minder perfectionistisch hoef te zijn. Coaching gaf me ‘eigen’ inzichten ipv ‘gegeven’ inzichten.”

Lees meer...

Teamleider M/37

Ik wilde reflectie op mijn vorm van coachend leidinggeven, ik wilde me minder laten leiden door het oordeel van anderen. Ik wilde mij ontwikkelen op mijn persoonlijke effectiviteit en meer afstand nemen zodat ik mij meer kan richten op visie en strategie. Ik wilde mij minder laten leiden door mijn perfectionisme en het feit dat ik de beste wil zijn. Ik heb door de coaching meer rust en zelfvertrouwen ontwikkeld, en heb nu ook meer ruimte om zaken minder perfect te willen hebben.

Ik heb Tineke leren kennen als professioneel en betrokken, maar wel met voldoende afstand om scherpe vragen te stellen en confronterend of lastig te zijn. Daarnaast heb ik het plezierig gevonden om richting oplossingen te kijken in plaats van alleen te wroeten in verleden. Dat ging op een zuivere en prettige manier.