logo loomancoaching.nl

Project manager V/44

“ Ik moet iets met mezelf, ik draai rond en ik kan zoveel maar door eigen gedrag/denken, ben ik niet in staat mezelf te “verkopen” zoals ik dat zou willen. Ik zoek een betere balans privé en werk. Ik wil werken aan het vergroten van mijn zelfvertrouwen en zicht krijgen op mijn argwaan en dit ombuigen naar leerpunten.”

Lees meer...

Financial controller M/38

“Ik heb definitief afgerekend en ook zicht gekregen op  onverwerkte emoties uit mijn verleden, die mij buitengewoon gevoelig maakten voor kritiek. Beter zicht gekregen op mijn kwaliteiten en deze ook durf te benoemen binnen het bedrijf. Ik kan het gedrag uit mijn valkuilen beter hanteren.

Lees meer...

ICT manager M/47

“Ik voel me onrustig en loop tegen een routinegevoel aan in mijn werk. Ik vraag me af hoe ik de komende jaren vol energie blijf werken en of dit in dezelfde functie is. Ik wil mij sterker kunnen profileren.
Dat er een spiegel is voorgehouden en daardoor rust, bevestiging van het een en ander en dat ik best minder perfectionistisch kan zijn zonder daarmee kwaliteit en resultaat te kort te doen.

Tineke heeft veel kennis, is pragmatisch weet snel tot de ‘kern’ door te dringen en ze ‘dramt’ niet. Voelde mij erg op mijn gemak.

 

Facilitair manager V/40

Ik wist niet zo goed wat ik van een coach zou kunnen verwachten maar al na het eerste gesprek wist ik dat de confrontatie mij verder zou helpen. Ik had het nodig dat iemand tegen mij zei dat ik mijzelf tegensprak en zo mijn overtuigingen in stand wist te houden. Tineke is duidelijk, zakelijk en zeer betrokken. Ik wilde leren keuzes te maken zonder onzekerheid.

Lees meer...