logo loomancoaching.nl

Proces manager/V 39

 

 

Ik begrijp dat mijn perfectionisme en onzekerheid mij niet verder zullen brengen en ik heb geleerd dat ik door het beter doorvragen (en luisteren!), het maken van duidelijke afspraken (briefen en de-briefen), het benoemen van issues en het stellen van grenzen, ik het mezelf alleen maar makkelijker zal maken en zo nog meer succes kan behalen. En dat op een meer natuurlijke wijze i.p.v. op basis van energievretende wilskracht.

Lees meer...

Consultant M/38

“Ik wil weer lekker in mijn vel zitten. Ik voel nu druk, ook fysiek. Ik ben er achter gekomen dat er taken zijn die niet bij mij passen. Ik voel me verantwoordelijk daarvoor maar weet niet hoe ik er boven moet gaan staan. Teveel tegelijk en uiteindelijk voor mijn gevoel te weinig realiseren.

Ik wil er achter komen welke functie en werkomgeving het beste bij mijn talenten past”. De coaching heeft mij het volgende opgeleverd:

Lees meer...

Piloot M/55

“ Mijn werk kost mij de laatste jaren meer energie dan het mij oplevert vooral omdat ik het ervaar als een “moeten” en als een afhankelijkheid. Ik wil dit gevoel veranderen en mijn gedrag als reactie hierop aanpassen. Bijvoorbeeld beter omgaan met ergernissen. Ik wil ook kijken hoe ik mijn loopbaan de komende jaren ga invullen zodat er een betere balans is tussen privé en werk.

Lees meer...