logo loomancoaching.nl

Business Development manager V/ 42

Resultaat coaching gesprekken:
Het verkrijgen van zelfinzicht. Door van oude overtuigingen los  te komen, ervaar ik meer onafhankelijkheid en het heeft mij geholpen volwassen en onafhankelijker te worden . De gesprekken met Tineke hebben mij gestimuleerd om over mijzelf na te denken. Dit liet ik altijd achterwege door oververmoeidheid en moedeloosheid.

Lees meer...

Teamcoaching

Deze training gaat op bijna alle onderdelen over mij. Tineke legt al onze persoonlijke leerdoelen meteen op tafel.

Lees meer...

Product manager V/42

“Ik wil onderzoeken of ik verder wil in leidinggeven en of ik mij verder wil ontwikkelen als professional. De combinatie blijkt nu minder goed bij mij te passen. Ik voel me onrustig en pak (te) veel tegelijk op. Ik wil leren keuzes te maken en prioriteiten aan te geven zonder dat ik twijfel. Ik word door deze twijfels belemmerd en wil hier zicht op krijgen zodat ik meer rust krijg en een passende volgende stap kan nemen.

Lees meer...

Commercial Country manager M/51

Ik heb meer vertrouwen en inzicht gekregen in mijn commerciële en management talenten en weet dit beter strategischer te vertalen in mijn dagelijkse werk. Ik geef sneller mijn mening en weet hoe dit te onderbouwen. Verder ben ik minder operationeel gaan denken. Ik voelde me bij Tineke Looman direct op mijn gemak. Haar inzicht, ervaring, openheid, kennis van de markt/bedrijven gecombineerd met haar directe stijl van coachen, waren een stimulans om actief met haar adviezen aan de slag te gaan.sept. 2013