logo loomancoaching.nl

TINEKE LOOMAN (1953)

tineke-looman-coachingIn de afgelopen 15 jaar heb ik veel managers en professionals 'bevraagd' en gecoacht.  Regie in eigen hand, zelfkennis, eigenwaarde, verantwoordelijkheid nemen en samenwerking zijn de ingredienten voor goed functioneren en werken met plezier. Daarmee komen onze talenten tot hun recht en maken we de juiste loopbaan keuzes.

Ik ben 20 jaar manager geweest. Ik werk sinds 2004 als zelfstandig loopbaan coach.  Daarvoor was ik werkzaam in de HRM advies branche als coach, trainer en management consultant. Ik heb in al die jaren veel mensen mogen leren kennen, veel commerciële onderhandelingen gevoerd en bedrijven
geadviseerd bij veranderingstrajecten. Hierdoor heb ik een uitgebreide branche- en functiekennis en veel mensenkennis opgedaan. Met een bedrijfskundige studie als
fundament breng ik mens en organisatie dichter bij elkaar.

Ik ben zelf opgegroeid in een hotel. Daar heb ik geleerd dat geven ook ontvangen is. En dat werkplezier en succes op velerlei manieren verkregen kan worden. Het gaat er om dat we onze verwachtingen aan laten sluiten op de realiteit.

 Ik ben Europees gecertificeerd senior coach en ook gecertificeerd om met verschillende talentscans en testen te werken o.a. M.B.T.I. van Carl Jung en OPQ. Ik werk bij gedragsverandering vanuit de PRI theorie van Ingeborg Bosch.

" Het is de vraag die ons ontwikkelt dus...blijf vragen"

 
EMCC logoNOBCO logoCertified senior coach NOBCO, Master practitioner EMCC, Credentialed ICF coach
Algemene voorwaarden en Nobco Gedragscode