logo loomancoaching.nl

Personal- & Loopbaancoaching Amsterdam

voor managers en professionals

Executive coaching voor managers en professionals  die vragen hebben over  persoonlijke effectiviteit, leiderschap en loopbaanontwikkeling.  Onderstaand lees je de drie meest voorkomende trajecten die ook te combineren zijn.

Van work- life balance en je groei als professional tot leiderschap en keuzes maken.  De professional coaching dwingt je kritisch naar jezelf te kijken, antwoorden te vinden en onderlinge verbanden te leggen. Het geeft inzicht en leidt tot verandering. Kijk op coachingsvragen voor de meest gestelde vragen, of test kosteloos je persoonsvoorkeuren via MBTI. Heb je specifieke vragen of wil je een vrijblijvende kennismaking, bel mij op +31(0)653600839 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Linkedin Tineke Looman


Personal coaching

Wil je meer kunnen focussen, de regie weer in eigen handen nemen en jezelf ontwikkelen? In personal coaching vind je in een korte tijd een antwoord op een vraagstelling over persoonlijke effectiviteit, een ontwikkelpunt of een betere balans in je work-life.


Loopbaancoaching

Ben je toe aan een volgende stap of vind je het lastig om een keuze te maken tussen specialisme of management? Of wil je meer zicht krijgen op je talenten en de best passende werkomgeving?


Leiderschap coaching

Ben je toe aan een ontwikkeling in je rol als manager? Wat maakt je een authentiek leider? Waarom kost de ene vergadering je wel en de ander je geen energie? 

zijbeeld gezicht-groot