logo loomancoaching.nl

Business developer M/48

Ik rem mijzelf in mijn ontwikkeling en groei door twijfel en denken in bezwaren en onzekerheid.

De coaching heeft mij veel gegeven: vertrouwen in mijzelf dat ik in staat ben om situaties te veranderen, inzicht in mijn handelen en in de manier waarop ik in het leven sta. Het heeft mij vooral inzicht gebracht in het feit dat ik nog heel erg moet leren vanuit mijn eigen intrinsieke motovatie moet werken / leven.

Ik zou Tineke aanbevelen omdat ze oprecht is, altijd haar meining geeft, ze op een prettige manier direct en confronterend is, ze niet oordeelt, ze op en top professional is. En een prettig persoon is om je " problemen"  mee te bespreken.

Verandermanager V/50

Ik heb goed inzicht gekregen in mijn patronen en handvatten om mijn gevoeligheid voor hiërarchie te doorbreken. Ik ben minder afhankelijk geworden van de mening van anderen over wanneer ik mijn werk en wat ik oplever goed genoeg vind. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen. Het lukt me steeds beter om vanuit gelijkwaardigheid relaties aan te gaan.

Tineke houdt een duidelijke spiegel voor. Ze snapt snel wat er speelt en heeft een fijne inzichtelijke methodiek (PRI) toepast.

Manager PR V/42

Ik haal veel voldoening uit mijn werk maar ik heb teveel op mijn bordje. Ik kan heel moeilijk nee zeggen. Ik zie steeds nieuwe kansen en mogelijkheden. Daardoor ben ik wel teveel met mijn werk bezig. Ik denk steeds als ik maar een team heb en meer handjes….

Ik ben me door de coaching bewuster geworden van mijn eigen expert rol en durf me kwetsbaarder op te stellen.Ik heb inzicht gekregen in disfunctioneel gedrag, weet dat ik zaken explicieter moet maken en minder moet invullen voor de ander. Tineke heeft me bovendien inzichten gegeven in mijn valkuilen. Ik herken ze nu, zaak is om er voortaan niet meer in te vallen ;-)

Tineke is een top coach en fijn mens! In 6 sessies heb ik een hele hoop over mezelf geleerd en weet ik wat ik kan doen om voortaan succesvoller te zijn!

Inkoper M/51

Ik wil vitaal blijven en midden in het leven staan. Ik zou veerkrachtiger willen zijn en wil mij waardevol voelen. Ik wil werken aan meer diplomatiek gedrag en communicatie.
De coaching heeft mij bevestigd dat de functie mij heel goed past en hoe ik hierin vitaal blijf voor de toekomst. Ik heb mijn werkwijze veranderd door meer afstand te nemen van situaties, zo overzicht te krijgen en vervolgens de adviesrol in te vullen. Ik heb alle inzichten in praktische tips uitgewerkt en gebruik dit als reminder. Tineke is een prettige adviseur door haar ervaring en haar werkwijze heel goed voor mij werken.