logo loomancoaching.nl

Commercieel manager M/52

 Ik was totaal onverwachts minder goed beoordeeld. Ik heb last van de druk en onzekerheid die dit opleverde zowel fysiek als geestelijk. De coaching heeft me goed geholpen!!

Ik ben me er bewust van geworden dat ik in bepaalde situaties (gesprekken met klanten, teamoverleg) anders kan en moet opstellen. Ik heb ontdekt dat het rendement van een gesprek er op vooruit gaat. Cynisme moet ik achterwege laten. Gespreksvoorbereiding kan ik verbeteren.

Ik voel mij overall veel beter. Ik had mij geen betere coach kunnen wensen.

Projectcoordinator V/31

De werkdruk lag voor mij regelmatig te hoog. De hoge verwachting die de klant stelt drukt op mij. Ik trek mij dit persoonlijk aan. Door onduidelijkheid over de verwachtingen, uit de klant zijn ongenoegen bij mij en ik ga steeds harder rennen om hen tevreden te houden. Dit levert veel stress op.

Ik ben mij er door de coaching van bewust geraakt dat ik werk verpersoonlijk(te). Mijn eigenwaarde hing voor een groot deel af van hoe ik zelf dacht dat ik het deed op werk (gebaseerd op aannames en de lat die ik grotendeels zelf legde). Dat, in combinatie met een niet goed zelfinzicht, maakte dat ik veel stress had. Toen ik mij hiervan bewust werd heb ik de verpersoonlijking kunnen loslaten en ben ik gaan toetsen wat er echt van mij word verwacht en wat ik mezelf opleg. Daarbij ben ik mezelf als persoon los gaan zien van hoe ik het op werk doe. Verpersoonlijking blijft iets wat in me zit.

Dankzij de coaching heb ik in korte tijd een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Tineke is professioneel, stelt de goede vragen en legde bij mij snel de vinger op de zere plek. Daarbij is ze eerlijk en stemt ze goed af. Ik heb nooit het gevoel gehad dat we een verkeerde richting op gingen of ergens te kort of te lang over door gingen.

Portfolio beleggings manager M/42

De coaching heeft mijn werkwijze veranderd. Namelijk verbetering in afstemmen/time management, prioritiseren. Meer mijn eigen mening laten gelden, meer ‘het naadje van de kous’ willen weten.

Meer plezier in het werk, meer structuur, verbeterde communicatie/afstemming, verbetering van mijn output. Inzicht in ‘proces-inhoud-verpersoonlijking’ driehoek.

Wat mij vooral aansprak was dat verschillende tools werden aangereikt die direct inzetbaar waren in mijn werkproces. Maar ook dat stil werd gestaan bij de intrinsieke oorsprong van gedrag, waarbij duidelijk werd dat verandering gewenst was. Deze methode van aanpak werkte stimulerend voor mij.

Tineke is aan de ene kant zeer kordaat maar tegelijkertijd heeft ze ook een groot inlevingsvermogen. Hierdoor ontstaat een prettige sfeer waarbij snel tot de kern gekomen kan worden.

Business developer M/48

Ik rem mijzelf in mijn ontwikkeling en groei door twijfel en denken in bezwaren en onzekerheid.

De coaching heeft mij veel gegeven: vertrouwen in mijzelf dat ik in staat ben om situaties te veranderen, inzicht in mijn handelen en in de manier waarop ik in het leven sta. Het heeft mij vooral inzicht gebracht in het feit dat ik nog heel erg moet leren vanuit mijn eigen intrinsieke motovatie moet werken / leven.

Ik zou Tineke aanbevelen omdat ze oprecht is, altijd haar meining geeft, ze op een prettige manier direct en confronterend is, ze niet oordeelt, ze op en top professional is. En een prettig persoon is om je " problemen"  mee te bespreken.