logo loomancoaching.nl

Portfolio beleggings manager M/42

De coaching heeft mijn werkwijze veranderd. Namelijk verbetering in afstemmen/time management, prioritiseren. Meer mijn eigen mening laten gelden, meer ‘het naadje van de kous’ willen weten.

Meer plezier in het werk, meer structuur, verbeterde communicatie/afstemming, verbetering van mijn output. Inzicht in ‘proces-inhoud-verpersoonlijking’ driehoek.

Wat mij vooral aansprak was dat verschillende tools werden aangereikt die direct inzetbaar waren in mijn werkproces. Maar ook dat stil werd gestaan bij de intrinsieke oorsprong van gedrag, waarbij duidelijk werd dat verandering gewenst was. Deze methode van aanpak werkte stimulerend voor mij.

Tineke is aan de ene kant zeer kordaat maar tegelijkertijd heeft ze ook een groot inlevingsvermogen. Hierdoor ontstaat een prettige sfeer waarbij snel tot de kern gekomen kan worden.

Business developer M/48

Ik rem mijzelf in mijn ontwikkeling en groei door twijfel en denken in bezwaren en onzekerheid.

De coaching heeft mij veel gegeven: vertrouwen in mijzelf dat ik in staat ben om situaties te veranderen, inzicht in mijn handelen en in de manier waarop ik in het leven sta. Het heeft mij vooral inzicht gebracht in het feit dat ik nog heel erg moet leren vanuit mijn eigen intrinsieke motovatie moet werken / leven.

Ik zou Tineke aanbevelen omdat ze oprecht is, altijd haar meining geeft, ze op een prettige manier direct en confronterend is, ze niet oordeelt, ze op en top professional is. En een prettig persoon is om je " problemen"  mee te bespreken.

Verandermanager V/50

Ik heb goed inzicht gekregen in mijn patronen en handvatten om mijn gevoeligheid voor hiërarchie te doorbreken. Ik ben minder afhankelijk geworden van de mening van anderen over wanneer ik mijn werk en wat ik oplever goed genoeg vind. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen. Het lukt me steeds beter om vanuit gelijkwaardigheid relaties aan te gaan.

Tineke houdt een duidelijke spiegel voor. Ze snapt snel wat er speelt en heeft een fijne inzichtelijke methodiek (PRI) toepast.

Manager PR V/42

Ik haal veel voldoening uit mijn werk maar ik heb teveel op mijn bordje. Ik kan heel moeilijk nee zeggen. Ik zie steeds nieuwe kansen en mogelijkheden. Daardoor ben ik wel teveel met mijn werk bezig. Ik denk steeds als ik maar een team heb en meer handjes….

Ik ben me door de coaching bewuster geworden van mijn eigen expert rol en durf me kwetsbaarder op te stellen.Ik heb inzicht gekregen in disfunctioneel gedrag, weet dat ik zaken explicieter moet maken en minder moet invullen voor de ander. Tineke heeft me bovendien inzichten gegeven in mijn valkuilen. Ik herken ze nu, zaak is om er voortaan niet meer in te vallen ;-)

Tineke is een top coach en fijn mens! In 6 sessies heb ik een hele hoop over mezelf geleerd en weet ik wat ik kan doen om voortaan succesvoller te zijn!