logo loomancoaching.nl

Beleidsmedewerker M/40

De coaching heeft mij het volgende opgeleverd:

- Persoonlijke verrijking van inzicht in innerlijk, motieven en drijfveren

- Meer uitgaan van mijn eigen kracht- Balans gevonden (meer mezelf zijn, geen rol meer spelen)

- Meer relativeren van problemen waar ik tegen aanloop (loslaten)

- Ieder bekijkt de wereld vanuit zijn / haar eigen perspectief ( stop met projecteren)

- Niet teveel op uitvoerend niveau blijven hangen (delegeren)

- Zaken op meta-niveau bekijken (relativeren)

Het waren niet zozeer de opdrachten als wel de (soms zeer intensieve en persoonlijke) gesprekken die mij hielpen de juiste richting te kiezen.Tineke is professioneel, betrokken, vertrouwelijke gesprekken, juiste link met praktijkvoorbeelden en gewoon een erg prettig mens!

Redacteur V/ 43

Ik wilde coaching omdat ik teveel een drive heb om goed te presteren en te concentreren maar ik vind het lastig om te ontspannen: mijn communicatie, mijn leidinggeven maar ook mijn creativiteit komen  hierdoor in het geding. Ik wilde door de coaching ruimte creëren om me te ontwikkelen om beter te worden zowel in het leidinggeven als vakinhoudelijk. Tineke luistert goed, analyseert en combineert snel. Stelt intrigerende vragen, een opluchting na het geneuzel van de psycholoog.

Lees meer...

Proces manager/V 39

 

 

Ik begrijp dat mijn perfectionisme en onzekerheid mij niet verder zullen brengen en ik heb geleerd dat ik door het beter doorvragen (en luisteren!), het maken van duidelijke afspraken (briefen en de-briefen), het benoemen van issues en het stellen van grenzen, ik het mezelf alleen maar makkelijker zal maken en zo nog meer succes kan behalen. En dat op een meer natuurlijke wijze i.p.v. op basis van energievretende wilskracht.

Lees meer...

Consultant M/38

“Ik wil weer lekker in mijn vel zitten. Ik voel nu druk, ook fysiek. Ik ben er achter gekomen dat er taken zijn die niet bij mij passen. Ik voel me verantwoordelijk daarvoor maar weet niet hoe ik er boven moet gaan staan. Teveel tegelijk en uiteindelijk voor mijn gevoel te weinig realiseren.

Ik wil er achter komen welke functie en werkomgeving het beste bij mijn talenten past”. De coaching heeft mij het volgende opgeleverd:

Lees meer...