logo loomancoaching.nl

Product manager V/42

“Ik wil onderzoeken of ik verder wil in leidinggeven en of ik mij verder wil ontwikkelen als professional. De combinatie blijkt nu minder goed bij mij te passen. Ik voel me onrustig en pak (te) veel tegelijk op. Ik wil leren keuzes te maken en prioriteiten aan te geven zonder dat ik twijfel. Ik word door deze twijfels belemmerd en wil hier zicht op krijgen zodat ik meer rust krijg en een passende volgende stap kan nemen.

Lees meer...

Commercial Country manager M/51

Ik heb meer vertrouwen en inzicht gekregen in mijn commerciële en management talenten en weet dit beter strategischer te vertalen in mijn dagelijkse werk. Ik geef sneller mijn mening en weet hoe dit te onderbouwen. Verder ben ik minder operationeel gaan denken. Ik voelde me bij Tineke Looman direct op mijn gemak. Haar inzicht, ervaring, openheid, kennis van de markt/bedrijven gecombineerd met haar directe stijl van coachen, waren een stimulans om actief met haar adviezen aan de slag te gaan.sept. 2013

Beleidsmedewerker M/40

De coaching heeft mij het volgende opgeleverd:

- Persoonlijke verrijking van inzicht in innerlijk, motieven en drijfveren

- Meer uitgaan van mijn eigen kracht- Balans gevonden (meer mezelf zijn, geen rol meer spelen)

- Meer relativeren van problemen waar ik tegen aanloop (loslaten)

- Ieder bekijkt de wereld vanuit zijn / haar eigen perspectief ( stop met projecteren)

- Niet teveel op uitvoerend niveau blijven hangen (delegeren)

- Zaken op meta-niveau bekijken (relativeren)

Het waren niet zozeer de opdrachten als wel de (soms zeer intensieve en persoonlijke) gesprekken die mij hielpen de juiste richting te kiezen.Tineke is professioneel, betrokken, vertrouwelijke gesprekken, juiste link met praktijkvoorbeelden en gewoon een erg prettig mens!

Redacteur V/ 43

Ik wilde coaching omdat ik teveel een drive heb om goed te presteren en te concentreren maar ik vind het lastig om te ontspannen: mijn communicatie, mijn leidinggeven maar ook mijn creativiteit komen  hierdoor in het geding. Ik wilde door de coaching ruimte creëren om me te ontwikkelen om beter te worden zowel in het leidinggeven als vakinhoudelijk. Tineke luistert goed, analyseert en combineert snel. Stelt intrigerende vragen, een opluchting na het geneuzel van de psycholoog.

Lees meer...