logo loomancoaching.nl

Commercial Country manager M/51

Ik heb meer vertrouwen en inzicht gekregen in mijn commerciële en management talenten en weet dit beter strategischer te vertalen in mijn dagelijkse werk. Ik geef sneller mijn mening en weet hoe dit te onderbouwen. Verder ben ik minder operationeel gaan denken. Ik voelde me bij Tineke Looman direct op mijn gemak. Haar inzicht, ervaring, openheid, kennis van de markt/bedrijven gecombineerd met haar directe stijl van coachen, waren een stimulans om actief met haar adviezen aan de slag te gaan.sept. 2013

Beleidsmedewerker M/40

De coaching heeft mij het volgende opgeleverd:

- Persoonlijke verrijking van inzicht in innerlijk, motieven en drijfveren

- Meer uitgaan van mijn eigen kracht- Balans gevonden (meer mezelf zijn, geen rol meer spelen)

- Meer relativeren van problemen waar ik tegen aanloop (loslaten)

- Ieder bekijkt de wereld vanuit zijn / haar eigen perspectief ( stop met projecteren)

- Niet teveel op uitvoerend niveau blijven hangen (delegeren)

- Zaken op meta-niveau bekijken (relativeren)

Het waren niet zozeer de opdrachten als wel de (soms zeer intensieve en persoonlijke) gesprekken die mij hielpen de juiste richting te kiezen.Tineke is professioneel, betrokken, vertrouwelijke gesprekken, juiste link met praktijkvoorbeelden en gewoon een erg prettig mens!

Redacteur V/ 43

Ik wilde coaching omdat ik teveel een drive heb om goed te presteren en te concentreren maar ik vind het lastig om te ontspannen: mijn communicatie, mijn leidinggeven maar ook mijn creativiteit komen  hierdoor in het geding. Ik wilde door de coaching ruimte creëren om me te ontwikkelen om beter te worden zowel in het leidinggeven als vakinhoudelijk. Tineke luistert goed, analyseert en combineert snel. Stelt intrigerende vragen, een opluchting na het geneuzel van de psycholoog.

Lees meer...

Proces manager/V 39

 

 

Ik begrijp dat mijn perfectionisme en onzekerheid mij niet verder zullen brengen en ik heb geleerd dat ik door het beter doorvragen (en luisteren!), het maken van duidelijke afspraken (briefen en de-briefen), het benoemen van issues en het stellen van grenzen, ik het mezelf alleen maar makkelijker zal maken en zo nog meer succes kan behalen. En dat op een meer natuurlijke wijze i.p.v. op basis van energievretende wilskracht.

Lees meer...