logo loomancoaching.nl

Manager PR V/42

Ik haal veel voldoening uit mijn werk maar ik heb teveel op mijn bordje. Ik kan heel moeilijk nee zeggen. Ik zie steeds nieuwe kansen en mogelijkheden. Daardoor ben ik wel teveel met mijn werk bezig. Ik denk steeds als ik maar een team heb en meer handjes….

Ik ben me door de coaching bewuster geworden van mijn eigen expert rol en durf me kwetsbaarder op te stellen.Ik heb inzicht gekregen in disfunctioneel gedrag, weet dat ik zaken explicieter moet maken en minder moet invullen voor de ander. Tineke heeft me bovendien inzichten gegeven in mijn valkuilen. Ik herken ze nu, zaak is om er voortaan niet meer in te vallen ;-)

Tineke is een top coach en fijn mens! In 6 sessies heb ik een hele hoop over mezelf geleerd en weet ik wat ik kan doen om voortaan succesvoller te zijn!

Inkoper M/51

Ik wil vitaal blijven en midden in het leven staan. Ik zou veerkrachtiger willen zijn en wil mij waardevol voelen. Ik wil werken aan meer diplomatiek gedrag en communicatie.
De coaching heeft mij bevestigd dat de functie mij heel goed past en hoe ik hierin vitaal blijf voor de toekomst. Ik heb mijn werkwijze veranderd door meer afstand te nemen van situaties, zo overzicht te krijgen en vervolgens de adviesrol in te vullen. Ik heb alle inzichten in praktische tips uitgewerkt en gebruik dit als reminder. Tineke is een prettige adviseur door haar ervaring en haar werkwijze heel goed voor mij werken.

Marketing- Brandmanager V/42

Ik heb jaren zelfstandig gewerkt. Nu weer in loondienst loop ik aan tegen het feit dat ondernemerschap, zelfstandigheid en vrijheid botsen in de " afhankelijke" samenwerking. Ik sla lam en ben niet meer constructief. Of er ontstaat irritatie en uit ik mij te kritisch. De coaching is voor mij helder en zeer toepasbaar geweest. De 'to the point' wijze van de coaching passen mij goed. Het heeft me veel inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en gewoontes. Het heeft de samenwerking verbeterd. Wel confronterend, verbazingwekkend, soms al bekend, sommige vlakken nog onbekend. Ik vond het een verademing om met Tineke te werken. Voor mij de goede balans tussen een praktische aanpak en een meer emotionele, persoonlijke benadering. Een zeer professionele coaching met een persoonlijke touch!

Senior international recruiter V/42

Ik ben met nu veel bewuster van ingesleten patronen ( controlling/ overachievement) en een aantal overtuigingen, die niet altijd functioneel zijn. Ik probeer nu aannames te vermijden en verwachtingen te toetsen

Tineke heeft een fijne persoonlijkheid die op een prettige manier met pragmatische oplossingen komt. Ze voelt mee en is confronterend op een constructieve manier. Er zit een helder stappenplan achter haar aanpak dat zorgt voor concrete resultaten.

Ik heb op een prettige manier inzicht in een aantal zaken gekregen die bij kunnen bijdragen aan het creëren van meer rust, een beter balans en een aantal kwaliteiten waarop ik meer moet gaan vertrouwen. Het benoemen van mijn sterktes en hoe zich dit precies vertaalt in taken en verantwoordelijkheden en een rol die goed bij mij past, bleef vrij algemeen. Dit zal voor mij deel uit maken van mijn verdere ontwikkel proces.